Βραδυνες κουβεντουλες

Tα νεα της Πολις Θεσσαλονικης's Fan Box

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ευη Βατιδου....και τα εξωδικα

To θεμα ειναι πολυ πλευρο και δυσκολο να δωσεις απαντησεις οταν δεν γνωριζεις και τα ατομα.
Η συζητηση ειναι για την εξοδο της Ευης Βατιδου στα μπουζουκια.Ολοι ασχολουνται με το θεμα αυτο.Τι το αξιοπεριεργο βλεπει κανεις?Μια νεα γυναικα χωρισμενη πηγε στα μπουζουκια.Και τι εγινε.Απαγορευεται .?Ειναι μητερα  θα μου πειτε.Δηλαδη μια μητερα χωρισμενη απαγορευεται να πηγαινει σε κεντρο διασκεδασης.
Για ολη αυτην την προβολη φταει ο κυριος Κουγιας που οτι και να κανει η Κυρια Βατιδου την στελνει εξωδικα.
Δεν εχει καταλαβει ο Κουγιας οτι δεν ειναι γυναικα του ,οτι πρεπει να την αφησει ελευθερη ...Αν δεν του εχει περασει η καψουρα  ας κανει ενα κρυο ντουζ να συνελθει.Νομιζε οτι ηταν γοης και μπορουσε να εχει οποιο μοντελο θελει.

Η κυρια Βατιδου απεδειξε οτι δεν ειναι γυναικουλα που καθεται σ εναν γαμο για να εχει εξασφαλισμενη μια ζωη.Εφυγε και προσπαθει μονη της να ορθοποδησει.Καμμια γυναικα δεν θα αφηνε την ζωη που της ειχε προσφερει ο Κουγιας θα το επαιζε ερωτευμενη και θα ειχε εραστη.Η Ευη ομως διαλεξε τον δυσκολο δρομο .Αφηστε την κοπελλα ησυχη....Και συ κυριε Κουγια σταματα να στελνεις εξωδικα .Το μονο που θα καταφερεις ειναι καποτε να χασεις την αγαπη των παιδιων σου και την ηρεμια τους.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με βρισκεις απολυτως συμφωνη

Ανώνυμος είπε...

Η Βατιδου μου ειναι πολυ συμπαθης ,για τους λογους που ανεφερες.Απ την αλλη δε ο κυριος δεν εννοει να καταλαβει οτι χωρισαν,κι εκει καπου μπερδευεται το πραγμα!τι να πεις...

THANASIS MAKEDONAS είπε...

οταν ενα ζευγαρι δεν τα βρισκει χωριζει.απο κει και περα ο καθε ενας την ζωη του.οσο για το παιδι νομιζω ειναι στα καλυτερα χερια.αν κρινω απο αυτα που ακουω για τον χαρακτηρα του κουγια.καλο σ/κ

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

η ψυχασθενής.Γεια σου...Οτι και να κανει στελνει και ενα εξωδικο.Ακομα και στην Παρασταση που θα επαιζε με την Βανα Μπαρμπα στο θεατρο και εκει την εμποδισε.Εχω την εντυπωση οτι εχει μεσα του τετοιο μισος που θελει να την καταστρεψει οικονομικα.Καλο απογευμα.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

kristina Το λαθος του Κουγια ηταν που παντρευτηκε μια 22ΧΡΟΝΗ ...η 35 δεν τον αρεζε...?τΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.?Να την διασυρει ?Την δικη του συμπεριφορα να κοιταξει που το παιζει μαγκας...Καλο απογευμα.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Θανασης Γεια σου Θαναση .Και γω πιστεψα οτι σαν αντρας θα ησουνα με το μερος του Κουγια.Δεν λεω ο ανθρωπος ηθελε να εχει μια οικογενεια δεμενη αλλα με την διαφορα ηληκιας και το πολυ μαρκαρισμα στην γυναικα του να μην την αφηνει να δουλεψει εφερε το τελος.Εμεις Θαναση να ειμαστε καλα ...Καλο Σαββατοβραδο.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΕΙ ΟΦΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΠΟΤΕ ΑΝΤΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ

55fm είπε...

Μαρία μου θεωρώ ότι πρόκειται για μια αρρωστημένη κατάσταση.
Λάθος άνθρωποι με λάθος συμπεριφορές!
Όταν φτάνουν τα πράγματα σε τέτοιες ξεφτίλες, την ευθύνη την έχουν και οι δυο...
Ούτε ο Κούγιας ,ούτε η Βατίδου έχουν αξιοπρέπεια!
Προκαλούν και τα κανάλια το χρησιμοποιούν για τηλεθέαση.
Όμως υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο...
Φιλάκια πολλά
Καλό βράδυ

Νυχτολούλουδο είπε...

Καλησπέρα φιλη μου! Συμφωνώ με όσα λες..ενα πράγμα έχω να πω και εγω...αυτά τα παιδάκια τους τι φταίνε να βλέπουν τέτεια πράγματα για τους γονείς τους;; Ειναι πολύ λυπητερο!

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

50fm Η αληθεια ειναι οτι η σταση του Συρου δεν μου αρεσε ...αλλα ισως ειναι θεμα μαρκετινγκ...Καλο βραδυ.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Νυχτολούλουδο..Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.
Πρεπει και η Βατιδου να προσεξει πως διασκεδαζει και με ποιον ....Αν δεν υπηρχε ο λουλουδοπολεμος δεν θα υπηρχε θεμα.Καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.mpoukiampoukia.gr/

Phivos Nicolaides είπε...

Καλές γιορτές να ευχηθώ και ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά με υγεία και χαρά!

Phivos Nicolaides είπε...

Δες σε παρακαλώ τις χριστουγεννιάτικες ευχές σου στο Μπλογκ μου!

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Ο/Η Ανώνυμος.Ζητω συγνωμη που αργησα ν΄'απαντησω.Χριστουγεννιατικες δουλειες.Σ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Phivos Nicolaides.Kαλησπερα Φοιβο.Ελειπα απο το διαδικτυο .Ερχομαι τωρα στο ιστολογιο σου να δω τις ευχες.Καληνυχτα.